25 Μαρ 2009

My Twitterbubble







Το φαινόμενο twitter προελαύνει και στα Ελληνικά ιερά κύματα, με τον αριθμό χρηστών του να γνωρίζει γεωμετρική αύξηση. Τον αρχικό μου ενθουσιασμό για την συγκεκριμένη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ακολούθησαν επιφυλάξεις, καθώς ο θόρυβος πληροφοριών που έσκαγαν στην οθόνη μου καθημερινά είχε αρχίσει να με κουράζει. Και κακά τα ψέματα, αν καθημερινά παρακολουθώ πάνω από πεντακόσιους λογαριασμούς δεν είμαι σε διανοητική θέση ή και ψυχική διάθεση να ξεχωρίζω την ήρα από το στάρι.

Ξεχωρίζω λοιπόν σήμερα ορισμένους twitterers τους οποίους θεωρώ αξιόλογους. Ρίξτε μια ματιά και γιατί όχι, παρακολουθήστε τους. Επίσης ξεχωρίζω και ορισμένους άλλους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραμείνουν στον κατάλογο φυσικών και νομικών προσώπων που παρακολουθώ. Το κινούμενο σχέδιο και η σκέψη μου δικά τους.


2 σχόλια:

libertarian είπε...

πολύ γέλιο το βίντεο :D

Βασικά δεν με πειράζει το περιεχόμενο των twits από κάποιους αλλά η ποσότητα. Πχ είχα προσθέσει έναν twitter και όλη την ώρα έκανε chat, όχι δυο, τρία μηνύματα που είναι απόλυτο φυσιολογικό να κάνει κανείς αλλά καμιά 20αρια, γέμιζε η οθόνη μου μόνο με δικά του μηνύματα, ο θόρυβος που λες ήταν εκκωφαντικός. Σταμάτησα να τον ακολουθώ και όλα ήρθαν στο κανονικό τους. Ειδικά τώρα που διαβάζω την twittόσφαιρα μέσα από το αϊόφωνο προσπαθώ να κρατάω την λίστα των ατόμων που ακολουθώ μικρή.

Manoliscus είπε...

Αϊόφωνο, ή αείφωνο, όπως λέμε αεικίνητο, αειθαλές και αειπάρθενος :P

Όσο για το περιεχόμενο σίγουρα οφείλουμε να αφήνουμε κάθε λουλούδι ν' ανθίζει. Όχι όμως απαραίτητα στον δικό μας κήπο.