7 Φεβ 2008

Σκέψου καλά, συντρόφισσα...

Αυτές τις μέρες σου δίνεται μία και μοναδική ευκαιρία να μεταπηδήσεις από το παλαιολιθικό ΚΚΕ στη φρεσκάδα που αποπνέει η αριστερά των κινημάτων και των λουλουδιών.

Χωρίς ν’ αλλάξεις ουσιαστικά πιστεύω, σπας τα δεσμά της τοτάλ πασσέ ενδυματολογικής γραμμής της συντρόφισσας Αλέκας και ακολουθείς το lifestyle ενός νέου ηλικιακά και προπάντων ιδεολογικά ηγέτη. Ψηφίζοντας Τσίπρα στο συνέδριο αποκτάς το επαναστατικό light profile που πάντα ονειρευόσουν και ποτέ δεν τολμούσες. Τα αποτελέσματα στο image σου θα είναι τόσο εντυπωσιακά που θα τρίβεις τα μάτια σου, ωσάν να έφαγες δακρυγόνο στη μάπα.

Το πριν και το μετά

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν η Αλέκα γίνει σαν την κοπέλα δεξιά, τότε θα πάω να γραφτώ στην ΚΝΕ! (KingEdward)

Cacofonix είπε...

Oh mon dieu! C'est magnifque mais elle n'est pas revolutionaire et je la prefere...

Manoliscus είπε...

Mais si, cher Cacophonix!
C'est comme ça la nouvelle génération de révolutionnaires - yalantzi.

Και για όσους δε μπορούν να διαβάσουν φράγκικα:
Με σί, σερ Κακοφωνίξ!
Σέ κομ σα λα νουβέλ ζενερασιόν ντε ρεβολουσιονέρ - γιαλαντζί.


Κι εσείς αγαπητέ βασιλεύ, παραμείνετε στο θρόνο σας και αφήστε ήσυχες τις μικρές αρσακειάδες ;)

Cacofonix είπε...

@manosliscus
Οι νέοι (;) αρχηγοί έχουν καταλάβει πάντως! Άλλωστε σπουδαγμένοι στην εσπερία είναι όλοι τους. Όχι σαν την πλεμπάγια του Ελληνικού λαού που δεν τους επιτρέπουν να σπουδάσουν παρά μόνο στο βούρκο των ελληνικών πανεπιστημίων...

Alors, au diable les miserables...

harisheiz είπε...

Η κοπέλα δεξιά είναι μια πρώην μου, μην το πεις πουθενά...

Manoliscus είπε...

@Cacofonix
Θέλω να πιστεύω πως η εποχή του πεφωτισμένου ινστρούχτορα έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Κι αν ορισμένοι από εκεί μεριά δεν τό 'χουν ακόμα χωνέψει, δε με χαλάει να τους αρχίσω στα γαλλικά.


@harisheiz
Δεξιά, όπως με βλέπεις ή όπως σε βλέπω; Εννοείται πάντως πως αυτά τα πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ μας. Φαντάσου ρεζίλεμα αν το μάθει κανένας από το club...

Ανώνυμος είπε...

Μα φίλε Μάνο, την αδικείς τη συντρόφισα Αλέκα. Είχανε κάνει προσπάθειες να ανανεώσουνε το προφίλ τους εκεί στον Περισσό πολύ πριν από μας. Δες εδώ για παράδειγμα τη συντρόφισα Κανέλη πως της πάνε τα πράσινα. Μούρλια είναι!

Αχ βρε Μανώλη και εσύ το περιτύλιγμα κοιτάς. Δεν ξέρω αν η επιλογή του Τσιπρα στην ηγεσία του ΣΥΝ θα είναι επιτυχημένη, ως προς τις προσδοκίες που θέτει ο μέσος φίλος, μένει να το δούμε. Πάντως εως τώρα η συμβολή του στο Δήμο κάθε άλλο παρά διακοσμητική είναι.(Αγορά Κυψέλης, Προσφυγικά Αλεξάνδρας, Ελαιώνας, Μετρό) για να αναφέρω μερικά.

Τα παρασκηνιακά σχόλια πάντως που έπιασε τ'αυτί του δαιμόνιου πιτσιρίκου είναι απίστευτα! Όχι βέβαια όσο το σκίτσο του Καλαϊτζή στην Ελευθεροτυπία της Παρασκευής..

Manoliscus είπε...

Καλώς τον Γιώργη!
Καλά, ο pitsirikos είχε έμπνευση, αν και τελευταία το έχει ξεχέσει με τα τραγουδάκια που κοτσάρει.

Να σου πω, ίσως να κοιτάζω το περιτύλιγμα για τον απλό λόγο πως δεν μένει κάτι παραπάνω να κοιτάξω. Αυτές τις μέρες διαβάζω πως επεξεργάζονται πρόγραμμα πολιτικών θέσεων. Ας τις δούμε λοιπόν και ας κριθούν και επ' αυτών. Τόσο στα μπλόγκια, όσο και στον κόσμο έξω - που είναι και το σπουδαιότερο.