4 Μαρ 2011

Έχει κουνούπια στο Αγαθονήσι;



hat tip: neTpen

6 σχόλια:

Elias είπε...

O neTpen έχει αναλάβει κάποια πρωτοβουλία καταγγελίας; Οι παραγωγοί του βίντεο, Bioptic Team (Κίμων Τσακίρης & Πάνος Αδαμόπουλος), καθώς κι ο κάμεραμαν, ξέρουν σίγουρα το όνομα του αστυνομικού/λιμενικού. Μ' αυτούς πρέπει να επικοινωνήσει. Νομίζω, επίσης, ότι θα ήταν χρήσιμο να επικοινωνούσε και με την Αλ Σάλεχ.

Elias είπε...

Τώρα που η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο λόγων των απεργών πείνας στην Υπατία, είναι ιδιανική στιγμή να γίνει κάποια κίνηση καταγγελίας του τύπου στο βίντεο.

Manoliscus είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Manoliscus είπε...

@Elias
Δεν είχα κάποια περαιτέρω επικοινωνία με τον neTpen για να γνωρίζω. Η ταυτότητα του λιμενικού υπαλλήλου είναι εύκολα εντοπίσιμη, εφόσον βέβαια αποδειχθεί ως φέρων δημόσιο αξίωμα. Καταγγελία απευθύνεται είτε με έντυπη επιστολή είτε με e-mail στο Λιμενικό Σώμα.

Συμφωνώ για την ανάγκη επισήμανσης και καταγγελίας. Μπορώ να αρχίσω επικοινωνώντας με το Ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Αμνηστίας. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνδράμει, εδώ είμαστε.

Αθ. Αναγνωστoπουλος είπε...

Ε ρε πούστη μου...

Και βέβαια αυτά είναι το ένα χιλιοστό όσων συμβαίνουν.

Και βέβαια ο τύπος δεν είχε κανένα πρόβλημα με την κάμερα.

Μου κάνει εντύπωση πάντως πόσο παθητικοι είναι οι μετανάστες. Τους φέρονται σαν ζώα και δεν μιλάνε καν.

Manoliscus είπε...

@Θανάση,
το χειμώνα έσκαγαν μύτη μέσα στο 549ΤΕ Σύμης υποσιτισμένοι, με μουσκεμένα ρούχα και μας ζητούσαν να τους κατεβάσουμε στην Piazza di Roma. Η παθητική τους συμπεριφορά δε μου προξενεί εντύπωση, είναι αποπροσανατολισμένοι και φοβούνται.