9 Απρ 2008

Αθήνα πες "Αλεύρι"!

Φιάσκο χαρακτηρίστηκε η πορεία της Ολυμπιακής δάδας μέσα από το Παρίσι.
Εμείς αξίζει να σταθούμε μόνο σε μία απειλητική δήλωση του Denis Baupin, πράσινου αντιδημάρχου της πόλης του φωτός:

Paris deputy mayor Denis Baupin urged the IOC to "salvage its image and save the spirit of the Olympics" by threatening to move the Olympics to Athens, which hosted the 2004 Games, unless China pledges to improve its rights record.


Αυτό που δεν κατέστησε σαφές ήταν αν η απειλή απευθυνόταν στο Πεκίνο ή στην Αθήνα.
Κρύος ιδρώτας φαίνεται πως έλουσε προς στιγμήν το κυβερνητικό επιτελείο. Ευτυχώς που ο άνθρωπος είναι πράσινος και οι περισσότεροι τον περνάνε για γραφικό. Φαντάζεστε όμως να κάτσει καμιά στραβή και ν' αρχίσουν να το συζητάνε σοβαρότερα; Άντε μετά να τρέχουμε να αναδεικνύουμε τα δικά μας μειονοτικά προβλήματα, μπας και μας φοβηθεί το μάτι τους. Διότι αν στραφεί το διεθνές ενδιαφέρον στην κατάντια των ολυμπιακών υποδομών θα φάμε ένα ρεζιλίκι ολυμπιακών διαστάσεων. Και όχι τίποτ' άλλο, μόνο θα χαλάσουμε το ίματζ της κραταιάς Ελλάδας με τη φέτα και τα βέτα.

5 σχόλια:

Cacofonix είπε...

με τη φέτα και τα βέτα.
Στίχος καινούριου σουξεδακίου;

Manoliscus είπε...

Θα εκτελεσθεί ως καρσιλαμάς σε τρίο για κανονάκι, βιολί και κύμβαλο αλαλάζον.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να το μελοποιήσουμε ως σκυλοτράγουδο και μετά να κάνουμε και ρέμιξ με μπιτάκια... Εννοείται με ερμηνευτή τον επαγγελματία τραγουδιστή Ψωμιάδη!

Manoliscus είπε...

Λυπάμαι που σου χαλάω το art concept, αλλά μαθαίνω πως τον εν λόγω αρτίστα τον έχει κλείσει ο παναγιώτατος για όλη την σαιζόν :(

Cacofonix είπε...

Μπα δεν νομίζω ότι κάνει ο συντοπίτης μου...
Πιο πολύ για το συγκρότημα Alex and Alex το κόβω...