4 Ιαν 2010

Έκτακτο Ανακοινωθέν


Ρούλης, ο ντροπαλός σκαντζόχοιρος
[Roulis, the Shy Hedgehog]

Προ ολίγων λεπτών ενετοπίσθη επί της εθνικής οδού περιφερόμενος ακανθόχοιρος, ο οποίος προφανώς είχε βγει για το εσπερινό του σουλάτσο και έχασε τον δρόμο της επιστροφής.

Το σκαντζοχοιράκι περιφερόταν αποπροσανατολισμένο στην άσφαλτο, οπότε το μετέφερα στον κήπο μου, όπου και από αύριο θα του αναθέσω καθήκοντα γενικού εξολοθρευτή παρασίτων, μακριά από κάθε επιβουλή νυφίτσας και τροχοφόρου οχήματος.

Ελπίζω με την τοποθέτηση του στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του παρτεριού να ξαναβρεί γρήγορα τη χαμένη του αυτοπεποίθηση, προσφέροντας μας αφενός χέρι βοηθείας ως φυσικός εχθρός των παρασίτων και αφετέρου άφθονες φωτογραφικές πόζες.

Θα τον φωνάζω Ρούλη, (εκ του σκαντζοχοιρούλη).

7 σχόλια:

manos911 είπε...

Καλά, είναι καταπληκτικό!

Μην λησμονήσεις να ανεβάσεις φωτογραφίες με τις πόζες που κατά καιρούς θα σου δίνει!

Ελπίζω ότι αύριο θα αλλάξουμε επιτέλους ευχές τηλεφωνικώς ή ακόμα καλύτερα θα τα πούμε από κοντά.

Υγεία, ευτυχία και περισσότερη ελευθερία το 2010!

Joe Dalton είπε...

Joe έπρεπε να το βγάλεις :P

Manoliscus είπε...

@manos
Ανταποδίδω τις ευχές αγαπητέ, ες αύριον τα σπουδαία.

@Joe Dalton
Προς το παρόν το έβγαλα στον κήπο
;-)

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια φίλε μου Μανώλη για την εξαίσια και ευγενή πράξη σου που είναι συμβατή άλλωστε και με την ευγένεια του χαρακτήρα σου. Έσωσες ένα αδύναμο (προς το πάρόν) πλάσμα που θ' αποτελούσε εύκολη λεία για τα κάθε λογής αρπακτικά. Σύντομα όμως το σκατζοχοιράκι θα μεγαλώσει και όποιο αρπακτικό τότε σκεφτεί να του επιτεθεί θα το μετανιώσει πικρά. Χρόνια Πολλά!!

Manoliscus είπε...

@Nicolaos
Η πράξη υπήρξε περισσότερο ωφελιμιστική παρά ευγενής. Δεν ξέρω αν τον έσωσα, μια φορά πάντως πως τον τοποθέτησα σε μια ουτοπία, θα έχει όσα έντομα τραβά η καρδιά του. Ο απαγορευμένος καρπός εδώ είναι ο χυμός αγελάδας. Έχουν δυσανεξία στη λακτόζη, τα σκασμένα.

An είπε...

Πώς και δεν τσιμπάει αμα τον πιάσεις?

Manoliscus είπε...

@Antonis

τσιμπάει, αλλά είναι ακόμα μικρός και άβγαλτος :P