30 Οκτ 2007

Μα πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!

Η ιστορία της Μέσης Ανατολής, όπως εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας εντός ενενήντα μόλις δευτερολέπτων. Σύμφωνοι, μπορεί να μην εκφεύγει ανακριβειών και κενών αλλά είπαμε... ενενήντα δεύτερα! Το ΥΠΕΠΘ μάλιστα αναμένεται να εισάγει την ρηξικέλευθη αυτή μέθοδο εκμάθησης στα δημοτικά, προκειμένου η ύλη του μαθήματος ιστορίας να συμπτυχθεί ακόμα περισσότερο και να γίνει προσιτή, αλτέρνατιβ και ράδερ ιντεράκτιβ.






3 σχόλια:

Manoliscus είπε...

Πέρα από την πλάκα που κάνει πάλι ο σκύλος μου, δε θα με χαλούσε καθόλου να μάθω πως το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο συνεργάζεται με graphic designers για τη δημιουργία παρόμοιων projects.

Τους είχα μισήσει εκείνους τους κακοτυπωμένους και δυσανάγνωστους ιστορικούς άτλαντες που μας έβαζε να αγοράσουμε η φιλόλογος.

Ανώνυμος είπε...

Τι γρήγορα περνάει ο καιρός για όλους τους άλλους και όλα τα άλλα, εκτός από το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο εξακολουθεί να ζει κάπου μεταξύ 1870 και 1920...

Manoliscus είπε...

Εγώ πάλι πιθανολογώ με μεγάλη βεβαιότητα πως αρκετά στελέχη του ΥΠΕΠΘ έχουν ακόμα το internet εν αγνοία. Ένας φωτισμένος άνθρωπος εκεί μέσα ας βρεθεί να τους διαγράψει την πασιέντσα από τον σκληρό!