5 Ιαν 2011

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά

 Σε αναστάτωση βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο αραβικός κόσμος, μετά από την σύλληψη και κράτηση αποδημητικού πτηνού σε αγροτική περιοχή της Σαουδικής Αραβίας. Το όρνιο έφερε αναμεταδότη GPS και ταμπελάκι με την επιγραφή “Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ”, στοιχεία αρκετά για να χαρακτηρισθεί ως ύποπτο κατασκοπείας και να κρατηθεί από τις αρχές ασφαλείας της χώρας.

Αραβόφωνες ιστοσελίδες βρίθουν συνωμοτικών σεναρίων και εντάσσουν το πτηνό σε ένα ευρύτερο σιωνιστικό σχέδιο κατασκοπίας, ενώ η εξήγηση πως πρόκειται για πολυετές ερευνητικό πρόγραμμα καταγραφής  αποδημητικών ρευμάτων απορρίπτεται ως απλοϊκή, αν όχι παραπλανητική.

Σιωνιστικός γύπας, αρχές 20ου αιώνα
Τα σκοταδόψυχα άλλως τε σχέδια του διεθνούς εβραιοσιωνισμού είναι από καιρό γνωστά και για ένα μέρος του μουσουλμανικού κόσμου η σύλληψη του πτηνού δεν αποτελεί παρά ένα ακόμα πειστήριο σε μία μεγάλη σειρά παρόμοιων περιστατικών.

Πριν από έναν μόλις μήνα ο κυβερνήτης της επαρχίας Σινά υποστήριζε πως πίσω από μία αιματηρή επίθεση καρχαριών στο τουριστικό θέρετρο Sharm al-Sheikh βρισκόταν μια επιχείρηση της ισραηλινής Mossad, προκειμένου να πληγεί η τουριστική εικόνα της χώρας του.

Ομοίως τον Οκτώβριο του 2007, όταν 152 δελφίνια εξόκειλαν στις νότιες ακτές του Ιράν.  Ύποπτοι τότε θεωρήθηκαν ιρανοί ψαράδες, των οποίων τα δίκτυα καταστρέφονταν από τα δελφίνια. Με την εικόνα όμως της ιρανικής αλιείας να πλήττεται διεθνώς, ο καθεστωτικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε πως τα ατυχή θηλαστικά είχαν εξαπολυθεί στον περσικό κόλπο από τον αμερικανικό στρατό, σε μία επιχείρηση ηλεκτρονικής κατασκοπίας η οποία και υπήρξε αιτία του άδοξου τους θανάτου. 

Ο κατάλογος είναι μακρύς και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σκιουράκια, περιστέρια και τρωκτικά. Βασικό συνεκτικό σημείο των περιστατικών αυτών η ύπαρξη ενός παντοδύναμου εχθρού, ο οποίος είναι σε θέση να εξουσιάσει ακόμα και το ζωικό βασίλειο σε έναν αγώνα ανηλεούς παγκόσμιας κατίσχυσης. Τα επιστημονικά δεδομένα συντρίβονται στον βράχο της παράνοιας και το ανεξήγητο αναζητά απάντηση στις παρυφές της γραφικότητας, όχι μόνο στον αραβικό κόσμο αλλά και στα καθ' ημάς, από ανθρώπους οι οποίοι διεκδικούν σημαντικό πνευματικό ή και πολιτικό ρόλο.

Μετά λοιπόν από το ατυχές περιστατικό με το σιωνιστικό όρνεο, δεν μπορούμε παρά να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς τον άγιο Πειραιώς, όπως κατέλθει στον πανηγυρικό Αγιασμό των υδάτων με αλεξιβρόχιο. Πληροφορίες θέλουν σιωνιστικό πράκτορα εν είδει περιστεράς να του έχει στήσει καρτέρι και να κατέρχεται εξ ουρανών προκειμένου να τον κουτσουλοχέσει, κηλιδώνοντας σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση το εθνοσωτήριο ποιμαντικό του έργο.

2 σχόλια:

manos911 είπε...

Καλώς όρισες, καλή χρονιά κούταβε!

Μην πάμε μακρία, και εδώ στην Ελλάδα η Λιάνα Κανέλη και άλλες προοδευτικές (και μη) δυνάμεις βλέπουν παντού πράκτορες της Αμερικής.

Άλλοι βλέπουν ύποπτα αεροπλάνα να ψεκάζουν πόλεις της Θράκης με χημικά που κάνουν τους ανθρώπους να αποδέχοντε τις βουλές του ΔΝΤ (αν και μεταξύ μας, μόνο καλό θα μας έκανε ένας τέτοιος ψεκασμός).

Καλή δύναμη, υγεία, ευτυχία!

Manoliscus είπε...

Μάνε σε ευχαριστώ για τις ευχές!
Μόνο εμένα δεν ψεκάζουν εδώ πέρα. Και αυτό διότι έπεσα στο καζάνι όταν ήμουν μικρός.