20 Ιουλ 2008

Κούταβος Δεσμώτης

Ακόμα δεν έχω καταλήξει για το αν το Canis Libertatis αποτελεί παράπλευρη απώλεια ή κατά φαντασίαν εχθρό στον πόλεμο λογοκρισίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Συγκεκριμένα η πρόσβαση τόσο στον παρόντα ιστότοπο όσο και σε όλα τα ιστολόγια που φιλοξενούνται από το blogger.com καθίσταται αδύνατη από την αίθουσα υπολογιστών μιας στρατιωτικής μονάδας.


Η φαιδρά πορτοκαλέα αντιθέτως ανθίζει όταν ο χρήστης επιχειρήσει να επισκεφθεί σελίδες ροζ ή φαιοκόκκινου περιεχομένου. Εκεί είναι που για κάποιο περίεργο λόγο οι άμυνες του συστήματος πέφτουν στο ναδίρ. Αρκούμαστε στο να μοιραστούμε με το ευάριθμο αναγνωστικό μας κοινό το αιτιολογικό που μας πετάει το χαζοκούτι κάθε φορά που επιχειρούμε πρόσβαση. Απολαύστε υπεύθυνα:

ΓΕΣ Υπηρεσία Ελέγχου Περιεχομένου
Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο ζητούμενο URL
________________________________________
Η πρόσβαση στην σελίδα:

http://canislibertatis.blogspot.com/

από την διεύθυνση IP: xx.x.xx.xx δεν επιτρέπεται για τον εξής λόγο: pornges

Η διεύθυνση IP, ημερομηνία, ώρα και ζητούμενο URL έχει καταγραφεί.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα επειδή περιέχει ή έχει θεωρηθεί ότι περιέχει περιεχόμενο το oποίο δεν είναι κατάλληλο.

3 σχόλια:

Cacofonix είπε...

Εμπρός λαέ, αντίσταση και πάλι...
Πως τα πας; Γράψε λίγες εντυπώσεις...

Ανώνυμος είπε...

Και τι περίμενες δηλαδή; Εδώ στην Τρίπολη οι αερονόμοι της πύλης έψαχναν να μας πάρουν τις πολιτικές εφημερίδες...

Σκηνικό στο οποίο ήμουν παρών με πρωταγωνιστή τον κοινό μας φίλο Στ.:
Ύστερα από έξοδο στην πόλη της Τρίπολης επιστρέφουμε στην Πτέρυγα. Αφού ψάχνουν την σακκούλα μου για τυχόν αλκοολούχα κλπ., βλέπουν τον Στ. να κρατάει στα χέρια μια αθλητική και μια πολιτική εφημερίδα ("Τα Νέα", συγκεκριμένα). Ο αερονόμος βλέπει την αθλητική εφημερίδα (σ.σ. με μια γυμνή στο οπισθόφυλλο), του την επιστρέφει και εν συνεχεία ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-Τι εφημερίδασπάστης είναι η άλλη;
-Να, αυτή εδώ (και τη δείχνει)
-Αυτή δεν μπαίνει μέσα.
-Γιατί;
-Είναι πολιτική και απαγορεύεται.
-Ρε παιδιά "Τα Νέα" είναι, δεν είναι ο "Ριζοσπάστης". Πού ζούμε, στο '60;...

(KingEdward)

ΑΣΤΡΑΠΟΓΑΤΟΣ είπε...

@Cacofonix
Στ' άρματα, φίλε βάρδε, στ' άρματα!
Μια χαρά τα πηγαίνω πάντως. Εκπαιδεύομαι στο να εκπαιδεύομαι. Όσο για τις λοιπές εντυπώσεις, απάντησα με νεώτερη ανάρτηση. Καλό καλοκαίρι!

@King Edward
Μεγαλειότατε, αμαρτία εξομολογουμένη:
Την διαβάζω που και που την καθημερινούλα μου. Όσο τώρα για "Τα Νέα"συγκεκριμένα, μάλλον που θα του την απαλλοτρίωσε για να καθαρίσει τίποτα τζάμια. Η εν λόγω εφημερίδα δεν διαβάζεται ούτε εκτός στρατοπέδου.