1 Απρ 2011

Η αλήθεια που μας έκρυβαν επιμελώς

Δεν χρειάζεται παρά κοινή λογική για να καταλάβουμε πως τους τελευταίους μήνες η πατρίδα μας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς κρίσης. Παρακολουθούμε οργισμένοι από τα κανάλια και τις εφημερίδες μια πεντακομματική κυβέρνηση δοσιλόγων, ένα καθεστώς πιστό στα δόγματα του άκρατου φιλελευθερισμού, μια δράκα που δεν δίσταξε να σφίξει ακόμα περισσότερο την τριχιά γύρω από το λαιμό της εργατικής τάξης, να καταπατήσει κεκτημένα δεκαετιών και να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία προκειμένου να μας αφαιμάξει και να μας σύρει στο άρμα των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών και της κλίκας τους.

Η κρίση όμως που βιώνουμε ως Έλληνες δεν είναι μονάχα κρίση του κεφαλαίου. Είναι πρωτίστως μια κρίση αξιών. Με τα αίτια της να εντοπίζονται σε προαιώνια σχέδια σκοτεινών διευθυντηρίων, η Ελλάδα βρίσκεται λαβωμένη μπροστά σε παγκόσμια αλλοεθνή θηρία. Όποιος έχει ασχοληθεί σοβαρά με τη μελέτη της Ιστορίας γνωρίζει πως τόσο η γεωστρατηγική μας θέση, όσο και τα προτερήματα του γένους μας αποτελούσαν ανέκαθεν ενοχλητικό αγκάθι στα πλευρά της νέας τάξης πραγμάτων.

Ως γνωστόν, το ανέστιο εβραιοσιωνιστικό κεφάλαιο μέσω διεθνών οργανισμών, μασωνικών στοών και τραπεζικών ιδρυμάτων έχει ενορχηστρώσει ένα ανήθικο παιγνίδι σε βάρος της πιστοληπτικής μας ικανότητας. Η απαξίωση βέβαια της εθνικής οικονομίας δεν γίνεται τόσο για να λυγίσουμε οικονομικά. Απώτερος στόχος των κερδοσκόπων είναι να πλήξουν τη γλώσσα, την ιστορία και τη θρησκεία μας, να μας διαμελίσουν ως έθνος, να εκμεταλλευθούν τον ορυκτό μας πλούτο και να μας παραδώσουν βορά στις ορέξεις βάρβαρων και αιμοσταγών γειτόνων.

Στην υπηρεσία όλων αυτών έχουν ταχθεί και ορισμένοι Εφιάλτες, δυτικόπληκτοι τεχνοκράτες, οι οποίοι βυσσοδομούν εναντίον έθνους και λαού. Οι νεογραικύλοι αυτοί έχουν απλώσει το ένα τους χέρι στις τράπεζες, την στιγμή που με το άλλο ξαναγράφουν βιβλία ιστορίας και κρατάνε τα Ελληνόπουλα μακριά από την θερμή αγκάλη της Εκκλησίας.

Στη συνείδηση όμως του Ελληνικού λαού τα μέτρα αυτών των κίναιδων εθνομηδενιστών και των αφεντάδων τους δεν έχουν νομιμοποιηθεί. Θεωρούνται άδικα, αντεργατικά και αντεθνικά. Ο μονόδρομος της EE μέρα με την ημέρα αμφισβητείται, πιο πολλοί την βλέπουν πια ως αντίπαλο, ως μίσθαρνο όργανο σιωνιστών παπικολατίνων χωρίς Θεό.

Προσωπικά είχα την ατυχία να γνωρίσω από μέσα όλες αυτές τις ραδιουργίες της πέμπτης φάλαγγας και πλέον δηλώνω έτοιμος να αποκαλύψω τον προδοτικό της ρόλο και να παραδώσω τους άλλοτε συνεργάτες μου στην κρίση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού. Μαζί θα στήσουμε τα λαϊκά δικαστήρια και πάνω στα κουφάρια τους θα χτίσουμε μια νέα Ελλάδα, την Ελλάδα της 1ης Απριλίου!

- 1η Απριλίου, καλό μήνα! -  

9 σχόλια:

CsLaKoNaS είπε...

ασ το διαολο ρε και τρόμαξα!

Στην αρχή σκέφτηκα ότι σε χακέψανε τα ξεφτέρια του Περισσού. Μετά είδα κάτι εβραισιωνιστικά και φαντάστηκα ότι στην έπαισαν χρυσαυγίτες...

Άντε και του χρόνου Κούταβε!

Manoliscus είπε...

@CsLaKoNaS
Ο κούταβος δεν βρίσκεται πια μαζί μας. Υπέγραψε δήλωση μετανοίας και λίγες ώρες μετά αυτοκτόνησε στο γραφείο του. Δύο σφαίρες στο κεφάλι, σκατά στον καπιταλιστικό του τάφο.

Καλό μήνα!

CsLaKoNaS είπε...

Νομίζω πως είναι ο μόνος στα παγκόσμια χρονικά που υπέγραψε δήλωση μετανοίας υπέρ του Κομμουνισμού. Μακάρι να έμενε Φλόριντα και να τον βλέπαμε με το ιδιωτικό του σκάφος να αυτομολεί προς την Κούβα για πολιτικό άσυλο!

Manoliscus είπε...

Τον βασάνιζε από καιρό.
Αν ενδιαφέρεσαι να ακολουθήσεις το λαμπρό του παράδειγμα, μπορείς να συμπληρώσεις το σχετικό έντυπο εις τριπλούν.

CsLaKoNaS είπε...

Μαζί με το σύντροφο Τσίπρα σε φαντάζομαι Αστραπόγατε...Ένα μαρξιστικό ρίγος με διαπερνά ξυπνώντας μέσα μου το πνεύμα του αειμνήστου Τσοχατζόπουλου...

MelidonisM είπε...

xaxaxa


Εζησα την καλύτερη web Πρωταπριλιά

να σαι καλά

Αναρωτιέμαι αν θα το κρατήσεις
για όλο το μήνα ως Απριλιανός
Επαναστάτης! :-)

Γιώργος Μ. είπε...

Πάρα πολυ επιτυχήμενο. 'Όντως ο υπαρκτός σοσιαλισμός και οι νυν απολογητές του ήταν και είναι γραφικοί. Αλλά και ο φιλελεύθερος καπιταλισμός δεν είναι δα και τόσο αθώος.

ΜkG

Γιώργος Μ.

Manoliscus είπε...

@CsLaKoNaS
Πέσατε να τον φάτε, τον σύντροφο Άκη. Σε λίγο θα κάνει κι ο θυρωρός της πολυκατοικίας πως δεν τον γνωρίζει.


@Michalis Melidonis
Δεν ξέρω, πόσο συνήθως διαρκεί μια επανάσταση; Αν κρίνω από άλλα λαϊκά κινήματα, ο εγγονός μου έχει το προεδριλίκι στο τσεπάκι.


@Γιώργος Μ.
Αθωότητα τεκμαίρεται μόνο στο ποινικό δίκαιο, τα πολιτκά συστήματα ενέχουν όλα δυνάμει κινδύνους και οι ιδεολόγοι απολογητές τους δεν είναι απλά γραφικοί, είναι επικίνδυνοι.

Μιας και μου πέταξες το τόπι όμως, θα σου πρότεινα ένα κλασικό πλέον κείμενο ενός νεοταξίτη απολογητή του καπιταλισμού.
Το Καπιταλισμού Εγκώμιον εξασφαλίζει στον συγγραφέα του προνομιακή θέση κάτω από τις γκιλοττίνες της εθνεγερσίας της 1ης Απριλίου.

CsLaKoNaS είπε...

@Γιώργος Μ.

Ο Αστραπόγατος δεν απολογείται.

Κρύβει μέσα του έναν αναρχοκαπιταλιστή!

Σαν τον Τζίμη Πανούση ένα πράμα!!!

:)